Jeans forever !

Who can actually deny that jeans are the easiest piece of our closet?? You can easily wear them for morning till night with just few adjustments. Here we present to you some different ways on how we like to combine our jeans with. Take a look! 

Αν όχι κάθε μέρα, σχεδόν κάθε μέρα όλες μας φοράμε jean από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ναι, λογικό μου φαίνεται αφού το jean σε όποιο στυλ και αν το φοράτε ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Με μπαλαρίνες, αθλητικά, όλες μας τις μπλούζες, σακάκι, γόβες και ό,τι άλλο φανταστείτε. Και βέβαια μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες. Αν δεν είστε fan του φορέματος ή της φούστας για το club το jean είναι η ιδανική επιλογή και η πιο ασφαλής. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες jeans και ορίστε ποια είναι η γνώμη μου για το πώς μπορούν να φορεθούν.

Skinny jean

 
Skiny Jeans ZARA 49.95

Skinny jeans are the dream look of every woman. You may squeeze yourself so as to be able to fit in them! Skinny jeans can be easily combined with any kind of shirts. Don’t be afraid of the color. Obviously they match with every color that you might have. We personally love skinny jeans with high heels but the final call is completely up to you. 

Τα skinny jeans είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι για την ντουλάπα μιας γυναίκας. Ειδικά αν είσαι αδύνατη και ψηλή αυτό είναι το ιδανικό κομμάτι για να τραβήξεις τα βλέμματα. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα αναδείξει τη σιλουέτα σου  και τα πόδια σου. Αυτό δε σημαίνει πως αν δεν είσαι 1.80 δεν μπορείς να βάλεις skinny jean. Και βέβαια μπορείς. Για να φαίνονται πιο μακριά τα πόδια σου, καλύτερα να το συνδυάσεις με μια μπλούζα η οποία θα φτάνει μέχρι το κούμπωμα του jean ή το jean θα είναι ψηλόμεσο. Τα skinny jeans φοριούνται αποκλειστικά με μυτερές γόβες και όχι με στρογγυλές. Αν δε θες να φορέσεις γόβες κάνε το jean σου πιο casual είτε με μπαλαρίνες ,είτε με αθλητικά τύπου all star. Τις μέρες που βρέχει φόρα το με γαλότσες (βλ. κολάν) ή με μπότες ιππασίας ή τύπου UGG. Στο θέμα  της μπλούζας δε θα έχεις κανένα πρόβλημα φανελάκι, κοντομάνικο, μακρυμάνικο, με γιακά, πουλόβερ , δεν έχει σημασία μπορείς να φορέσεις τα πάντα.

Take your boyfriend’s jeans !
 
                                                   Boyfriend jean ZARA 49.95
Buy or even borrow from a male friend of yours “boyfriend jeans” (picture above). As you can see the so called boyfriend jeans are kind of chubby that’s why you shouldn’t get an over sized one. They are already big! Put your own feminine touch by matching them with colorful pullover and all-star kind of shoes or ballerinas. In the night with sexy black top and high heels can actually give you an extra something.

Ένα boyfriend jean είναι ότι πρέπει για ν’ αγοράσεις για τις πρωινές casual εμφανίσεις σου ή σε φάση απόγνωσης μπορείς ακόμα και να “κλέψεις” κάποιου φίλου σου ή ακόμα και του αγοριού σου. Μπορεί να θεωρείς πως δεν θα σε κολακεύει ιδιαίτερα (καλά αν αποφασίσεις να πάρεις κάποιου φίλου που έχετε τεράστια διαφορά στο σωματότυπο καλύτερα να αγοράσεις ένα στα μέτρα σου γιατί θα μοιάζεις με παπουτσωμένο γάτο) αλλά πρέπει να θυμάσαι πως όλα τα ρούχα και ειδικά απλά κομμάτια όπως τα jeans σε ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πως θα τα συνδυάσεις για να “δείχνουν” καλύτερα πάνω σου. Λοιπόν όπως βλέπεις και στην εικόνα αυτό το jean από μόνο του έχει τη γραμμή που παραπέμπει σε αντρικό στυλ γι’ αυτό και αποκαλείται boyfriend jean, μόνο που βγαίνει σε γυναικεία νούμερα. Για να μην το κάνεις τελείως αντρικό πρόσθεσε τις δικές σου πινελιές. Τώρα το χειμώνα φόρα το μ’ ένα χρωματιστό πουλόβερ και all star ή μπαλαρίνες (αν ο καιρός το επιτρέπει). Θα έλεγα όχι σε γαλότσες γιατί το jean είναι αρκετά φαρδύ..Με τις γαλότσες θα μοιάζεις με αγρότης. Οπότε καλύτερα να το αποφύγεις. Απλά προτείνω πολύ χρώμα για να γίνει τελείως γυναικείο. Το βράδυ μπορείς να το φορέσεις μ’ ένα κολλητό μπλουζάκι και μυτερές γόβες. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείς να το φορέσεις με στρογγυλές γόβες, εξαρτάται από το πώς είναι οι γόβες.

This is not regular
Regular fit jeans ZARA 35.95

You all girls have such type of jeans – is the regular type. This kind of type is extremely popular and can be worn with everything (almost!) Feel free to create your own fashion statement through jeans and dare to surprise yourself! 

Αυτή είναι η κλασική γραμμή ενός jean και ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες. Φόρεσέ το με τα πάντα και μην το φοβηθείς γιατί δεν είναι ξεπερασμένο. Προτιμότερο είναι να μην το βάλεις το βράδυ καθώς πιο πολύ μοιάζει αθλητικό κι έτσι προτείνω να το φορέσεις είτε με μπαλαρίνες είτε με androgyny παπούτσια. Όσον αφορά το πάνω μέρος όπως και στις προηγούμενες κατηγορίες δε θα σας απασχολήσει πολύ, αφού μπορείς να το ταιριάξεις με όλα σου τα μπλουζάκια και πουλόβερ.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *