University Day ..

Since we are back on our daily routine (after holidays) we thought that it might be useful to make a post about what to wear at university or anywhere else you might go during morning hours. It’s tough enough to wake up early, no need to be strangled about what you are going to wear!

Ο καιρός άλλαξε απότομα αλλά τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο καλά κρατούν (αν εξαιρέσουμε τις συνεχόμενες απεργίες των ΜΜΜ)! Ωστόσο σκεφτήκαμε πως θα ήταν χρήσιμο και αρκετά βοηθητικό να κάνουμε μια ανάρτηση για κάποια outfits τα οποία εμείς θεωρούμε πιο κατάλληλα για το πανεπιστήμιο ή το σχολείο ή οπουδήποτε αλλού έχετε να πάτε το πρωί !

                                                                                    T-shirt ZARA
                                                      Cardigan Abercrombie & Fitch 
                                                                   Coat ZARA 
                                                                  Jeans ZARA
                                                                Boots HUNTER
Simple but stylish. Cardigan can keep you warm and Hunter boots can totally save you at rainy days. Feel free to add a red scarf or hat. Play with your outfit according to your personal taste.
Απλό ντύσιμο αλλά stylish και άνετο. Με τη ζακέτα που είναι μάλλινη δε θα κρυώσεις με τίποτα ενώ αν βρέχει, οι αγαπημένες σου γαλότσες θα σε βγάλουν… στεγνή! Με αυτό το σύνολο, μπορείς να βάλεις ένα μαύρο σκούφο και κόκκινο κασκόλ ή απλά ένα κόκκινο σκούφο. Πιστεύουμε πως θα είναι τέλειο ;)
      
T-shirt ZARA 
Scarf ZARA 
Coat ZARA
   Ankle boots ZARA



In case your style is ladylike choose leopard ankle boots with skinny jeans and red coat! Just avoid carrying leopard bag. Too leopard can’t be good.

Μπορεί να μην ανήκεις στις τόσο τολμηρές αλλά εμείς σίγουρα θα προτείναμε να φορέσεις κάτι leopard. Εκτός του ότι είναι της μόδας, ο συνδυασμός κόκκινο παλτό, μαύρο παντελόνι, leopard ankle boots είναι τρομερός. Η συμβουλή μας είναι ΟΧΙ leopard τσάντα με το συγκεκριμένο σύνολο.


 T-shirt ZARA
  Velour pants and jacket Juicy Couture
  Outwear jacket Abercrombie & Fitch
 Shoes  Air max 97 NIKE

Unleast once in lifetime you wake up and you just weren’t in mood of choosing what to wear. You could just leave your pijamas on and make an impression. An alternative choice is sports wear. Velour pants and jacket with training shoes sometimes can be just fine!

Όλες έχει τύχει να έχουμε ξυπνήσει και να μην έχουμε όρεξη να ντυθούμε στην τρίχα. Να θέλουμε απλά να φορέσουμε μια φορμα και να βγούμε έξω. Δε λέμε το αντίθετο. Φορέστε μια φόρμα και βγείτε, αλλά φορέστε την με στυλ. Κι επιτέλους φύγετε λίγο από το μαύρο. Δε λέμε, και σε εμάς αρέσει το μαύρο και πολλά από τα ρούχα μας είναι μαύρα αλλά το σκούρο μπλε μπορεί να είναι εξίσου όμορφο με το μαύρο. Προτιμήστε χρώματα σε λευκό, απαλό ροζ, κίτρινο ή κάποιο ανοιχτό για να συνδυάσετε τη φόρμα σας αλλά σε καμία περίπτωση μαύρο. Αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε δεν ταιριάζει με το μαύρο. 


TIP: Ενώ σε όλα τα άλλα σύνολα η τσάντα μπορεί να είναι μαύρη σε αυτό εδώ καλύτερα να κρατήσετε μία τσαντα σε χρώμα εκτός του μαύρου.



8 Comments
  • zoe.k.
    January 19, 2011

    Μπράβο! Τέλειες επιλογές ακόμα και για εμάς που έχουμε τελειώσει με σχολεία και πανεπιστήμια τον προηγούμενο αιώνα! :p

  • DeLiz
    January 19, 2011

    The first outfit is perfect for a day at the university!!!!! ♥ baci
    LiDì

    http://fashiondeliz.blogspot.com

  • Shahrul Hairy Shaharuddin
    January 19, 2011

    Nice dress up. i’m love it! =D

    yours
    SH
    http://www.shahrulhairy.com

  • Chris &Chrysoula
    January 19, 2011

    Δεν σας είχαμε στείλει τόσο καιρό,αλλά πραγματικά το τελευταίο θέμα ήταν όλο τέλειο!!!
    Γράψτε και ένα αντίστοιχο για τους άνδρες(Χρήστος)
    Φιλάκια!!!

  • Claire and Vasia
    January 20, 2011

    @zoe.k. : Ευχαριστούμε πολύ :) Με πολύ μικρές αλλαγές τα ντυσίματα αυτά μπορούν να φορεθούν και στη δουλειά αλλά και για έναν καφέ το πρωί ;)

  • Claire and Vasia
    January 20, 2011

    @ DeLiz: Lovely choice! Jeans are all time classic pieces :)

  • Claire and Vasia
    January 20, 2011

    @ Shahrul Hairy Shaharuddin: Thank you :) You can also check at men’s fashion for university outfits!

  • Claire and Vasia
    January 20, 2011

    @ Chris & Chrysoula: Ευχαριστούμε πολύ :) Οι επιθυμίες των αναγνωστών μας είναι διαταγές.. Περιμένουμε τη γνώμη σας για το αντίστοιχο ανδρικό post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *