Bioten

by 0 No tags

Μυρωδάτο, δροσερό, απαλό καλοκαίρι. Αυτές είναι οι τρεις νέες προτάσεις της Bioten για αφροντούς.
Πρώτο πρώτο και αγαπημένο μας είναι το Cocoa Butter & Macademia. Είναι η κλασσική μυρωδιά του βούτυρου Κακάο που κάθε φορά που τη μυρίζεις θέλεις να τη φας. Το συγκεκριμένο κρεμωντούς αφήνει μεταξένια λαμψη στην επιδερμίδα αλλά και μία υπέροχη μυρωδιά. Αν είσαι λάτρης του βούτυρου κακάο σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Αυτό που αναζητάμε όλοι είναι απαλή επιδερμίδα. Τώρα μπορείς να την αποκτήσεις με το αφροντούς της Bioten με μέλι και εκχύλισμα βαμβακιού. Αυτό το κρεμωντούς προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να είναι απαλή. Στα συν του πάνε η γλυκιά μυρωδιά και η απαλή αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα.
Καλή και η μυρωδιά, καλή και η απαλότητα, αυτό όμως που θέλουμε τώρα το καλοκαίρι το βρήκαμε στο κρεμωντούς της Bioten με Lime και εκχύλισμα Κυδωνιού. Εξαιτίας του lime θα νιώσεις μία απίστευτη φρεσκάδα και δροσιά ενώ αυτό που θα σου προσφέρει 100% αυτό το κρεμωντούς είναι αναζωογόνηση. Αν θέλεις να νιώθεις μία συνεχή φρεσκάδα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού αυτό το κρεμωντούς είναι για εσένα.
Τα κρεμωντούς της Bioten δεν περιέχουν parabens, paraffin, ούτε χρωστικές και είναι 100% οργανικά. Επίσης, τη συγκεκριμένη σειρά θα τη βρεις σε δύο μεγέθη αυτό των 750 ml και αυτό των 400 ml που είναι ιδανικό μέγεθος για τα ταξίδια σου. Και τα δύο μεγέθη θα τα βρεις σε πολύ προσιτές τιμές.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *