Maybelline: baby lips

by 0 No tags

Όλες οι κοπέλες έχουμε από ένα liposan στην τσάντα μας. Είτε επειδή τα χείλη μας έχουν καποια ανάγκη από ενυδάτωση, είτε απλά για να γυαλίζουν ή ακόμα καλύτερα απλά για να μυρίζουν ωραία. Έχεις όμως σκεφτεί πως θα ήταν να έχεις ένα liposan που μυρίζει ωραία, θρέφει τα χείλη σου και τους δίνει ένα ελαφρύ χρώμα αλλά και ασυναγώνιστη απαλότητα; Η Maybelline έκανε αυτήν τη σκέψη πράξη και μας παρουσίασε επτά lip balm, τα Baby Lips , ένα για κάθε ανάγκη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ή μαλλον καλύτερα από αριστερά προς τα δεξιά.
Μωβ απόχρωση ή αλλιώς peach kiss. Μυρωδιά από ζουμερά ροδάκινα θα κατακλύσει τη μύτη σου ενώ τα χείλη σου θα αποκτήσουν μία χρυσαφένια λάμψη.
Πορτοκαλί απόχρωση ή αλλιώς cherry me. Έχεις παρατηρήσει την κόκκινη απόχρωση που παίρνουν τα χείλη σου όταν τρως κεράσια; Αυτήν ακριβώς θα πάρουν και με το Baby Lips – Cherry me, ενώ πραγματικά θα νιώθεις ότι έφαγες κεράσια. Τι καλύτερο από λαχταριστά κόκκινα χείλη και μαυρισμένο δέρμα;
Πράσινη απόχρωση ή Mint Fresh και Thumbs up for green. Έχε το πάντα μαζί σου όταν είσαι στην παραλία ή εκτίθεσαι για πολλές ώρες στον ήλιο. Έχεις αφυδατωθεί και νιώθεις τα χείλη σου να σε τραβάνε. Όπως λέει το όνομά του το Mint Fresh θα σου δώσει φρεσκάδα και δροσιά μέντας ενώ έχει και προστασία SPF 20.
Αγαπημένο κίτρινο ή αλλιώς intense care. Αχώριστος φίλος σου όλο το χειμώνα όταν το κρύο θα ξεράνει τα χείλη σου. Κράτησέ τα απαλά με το intense care της Maybelline.
Τελευταίο αλλά ένας έρωτας για τη Βάσια είναι το Pink Punch. Μυρωδιά από καλοκαιρινά φρούτα και απόχρωση ενός απαλού ροζ. Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου.

Τιμή: 3,95 €

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *