Artistry cosmetics

by 0 No tags

Τα τελευταία χρόνια εκτός από τα κλασικά αγαπημένα κοραλί, καρπουζί, κόκκινα, για το καλοκαίρι έχει γίνει must ένα χρώμα και αυτό είναι το λευκό. Την πρώτη φορά που το δοκιμάσαμε ήμασταν επιφυλακτικές αλλά στην πορεία ήταν πραγματικά ένας έρωτας. Δοκιμάσαμε την απόχρωση Paradise της Artistry και μπορούμε να πούμε ότι μείναμε αρκετά ικανοποιημένες. Η διάρκεια του μανό κράτησε σε πολύ καλή κατάσταση για αρκετές μερες, το χρώμα ήταν λαμπερό και όχι διαφανές.
Αν βέβαια δεν είσαι τόσο τολμηρή σου προτείνουμε την απόχρωση Desire της Artistry όπου είναι το ροζ του σάπιου μήλου, αλλά πολύ λαμπερό. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιριδίζουσα αλλά πολύ διακριτική αν θέλεις να έχεις περιποιημένα άκρα χωρίς να τραβάς τα βλέμματα.
Από την άλλη μια νέα καινοτομία έρχεται στο χώρο των κραγιόν με το νέο signature color lipsticktwist and click. Η απόχρωση που επιλέξαμε εμείς είναι το νούμερο 15 και ήδη έχει γίνει αχώριστος φίλος μας καθώς δίνει στα χείλη μια ροδοκόκκινη απόχρωση και μια διακριτική γυαλάδα κάνοντάς τα να φαίνονται υγιή και λαμπερά.

Τιμή μανό: 12,41
Τιμή κραγιόν: 24,42

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *