Hair tips with Bosch Brilliant Care

 

Every single one of us wants to have shiny and ultra soft hair. Specially, during summer time, when the sun and the sea dry them a lot and make them look dull and damaged.

On the other hand you may say, “I use oil drops or styling products” to keep them hydrated, or even better a sun care spray during your exposure to the sun, but there is more. It’s more than just the styling products you use; appliances like the blow dryer and/or the flat iron, play an important role in your everyday care.

In this video you can find many useful tips, in order to keep your hair healthy and vivid, even if you do the styling after hitting the beach.


Είναι απόλυτα λογικό να θέλεις το καλύτερο για τα μαλλιά σου. Να είναι απαλά, μεταξένια και λαμπερά. Ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι ανάγκες που έχουν τα μαλλιά μας είναι πιο επιτακτικές. Η θάλασσα και ο ήλιος τα ξηραίνουν και τα κάνουν θαμπά.

Σίγουρα θα πεις πως χρησιμοποιείς λαδάκια προστασίας από τα θερμότητα και αντηλιακό spray κατά την έκθεσή σου στον ήλιο, όμως αυτά δεν αρκούν. Το αν τα μαλλιά σου θα είναι υγιή και γεμάτα ζωντάνια, ακόμη και αν είναι βαμμένα, δεν κρίνεται μόνο από τα προϊόντα περιποίησης, αλλά και από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για να τα φτιάξεις. Πιστολάκι, ισιωτικό σίδερο και ψαλίδι για τις μπούκλες, εξαιτίας της θερμότητας που βγάζουν καταστρέφουν την κερατίνη της τρίχας κι εσύ έχεις σαν αποτέλεσμα το εφέ “στάχυ”.

Αν όμως σου λέγαμε ότι υπάρχουν κάποια tips που μπορείς να ακολουθήσεις, για να είναι τα μαλλιά σου λαμπερά και ζωντανά;
Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά που κρύβει η καινούρια σειρά της Bosch, Brilliant Care Keratin Advance, με προηγμένη τεχνολογία που αφήνει τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και απαλά, ακόμα και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν κατά της θερμότητας ή ενυδάτωσης.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *