Compliments by Dyrberg/Kern

by 0 No tags

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να φοράει κάτι μοναδικό; Όταν ξέρεις ότι φοράς κάτι μοναδικό, αυτομάτως αισθάνεσαι μοναδική και περπατάς με άλλον αέρα. Ναι ναι, πολύ σωστά διάβασες. Έρευνες έχουν δείξει ότι ξέροντας ότι πάνω σου έχεις κάτι που δεν έχει κάποιος άλλος, νιώθεις ένα έντονο αίσθημα χαράς και σιγουριάς.

Η Dyrberg/Kern λοιπόν, για να σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο μοναδική, λάνσαρε για πρώτη φορά στην αγορά τα Compliments. Και μόνο το όνομα αυτής της σειράς σε παραπέμπει σε κάτι μαγικό και κάτι μοναδικό. Και πολύ καλά σκέφτηκες. Τα Compliments είναι δαχτυλίδια που στην ουσία το κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό γιατί επιλέγεις εσύ πως θα φτιαχτεί.

Τα βήματα είναι πολύ απλά. Διαλέγεις τη βάση του δαχτυλιδιού που σου αρέσει , προσθέτεις το topping που σε εκφράζει και σε χαρακτηρίζει περισσότερο και εάν θέλεις ολοκληρώνεις με ένα βεράκι. Μπορείς να κάνεις οποιδήποτε συνδυασμό επιθυμείς, διαφορετικά χρώματα, βάσεις και toppings.

Μόλις δεις το βίντεο, θα καταλάβεις πόσο διασκεδαστική διαδικασία είναι. Α! Και μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε το πόσο ωραία ιδεά για δώρο είναι καθώς και οικονομική. Χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ένα δαχτυλίδι από τη σειρά The Compliments. Είσαι έτοιμη να εκπλαγείς;

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *