Introducing IDER EXPRESSIONS

by 0 ,

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για κάτι που μάλλον έχεις στο νου σου, αλλά πολλές φορές το ξεχνάς. Είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν σκέφτεσαι «πάλι τα ίδια θα φορέσω» και κάνει την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή. Είναι το αξεσουάρ που βρίσκεται ξανά στη μόδα και δεν είναι άλλο από το καλσόν.

Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά το καλσόν αρχικά φοριόταν από άνδρες, Ναι, και όμως καλά διάβασες. Για αιώνες οι άντρες αναδείκνυαν τα δικά τους άκρα φορώντας κολλητά παντελόνια, που θύμιζαν τα σύγχρονα “κολάν”, αφού οι γυναίκες δεν επιτρεπόταν να δείχνουν τα πόδια τους και τα είχαν πάντα κρυμμένα με μακριές φούστες.

Το καλσόν διαδόθηκε στις γυναίκες, όταν άρχισε να κονταίνει το μήκος της φούστας, στα μέσα της δεκαετίας του ’60, καθώς οι ψηλές διάφανες κάλτσες που χρησιμοποιούταν μέχρι τότε, δεν έφταναν να καλύψουν το μήκος ολόκληρου του ποδιού.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, που το καλσόν αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας και φινέτσας, επιστρέφοντας για τα καλά στη μόδα. Και η IDER, που φημίζεται ως εταιρία που φέρνει τις παγκόσμιες τάσεις μόδας στη χώρα, μας παρουσίαζει τη συλλογή EXPRESSIONS με 7 διαφορετικά σχέδια που αποτελούν την απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα (…και όχι μόνο).

Στο σημερινό post λοιπόν, σου παρουσιάζουμε 7 διαφορετικές πιθανές προτάσεις (όσες και η συλλογή της IDER EXPRESSIONS δηλαδή) για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως το να δείχνεις προσεγμένη δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο, αλλά τρόπο στο να κάνεις τις σωστές επιλογές και η IDER σου δείχνει τον δρόμο.

ider-1 ider-2

Too cool for school

ider-3 ider-4 ider-5

Almost Romantic

ider-6 ider-7 ider-8

Chic Glam

ider-9 ider-10 ider-11

The other preppy

ider-12 ider-13 ider-14

Sporty Chic

ider-15 ider-16 ider-17

Flirty look

ider-18 ider-19 ider-20 ider-21

Classic with a twist

ider-22 ider-23 ider-24 ider-25 ider-26

 

Photography by Eleni Pavlidi

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *