ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

by 1

Για ακόμη μία χρονιά φέτος τα ρούχα της παραλίας φοριούνται παντού… από την θάλασσα μέχρι την βραδινή έξοδο και μην το αρνηθείς! Και μπορεί να ταιριάζουν περισσότερo στα σοκάκια του νησιού – μην σου πούμε ψέματα – όμως μπορούν κάλλιστα να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μία από τις εξόδους σου στην παραλιακή για παράδειγμα.
Λίγα έξυπνα tips για να διαλέξεις το κατάλληλο ρούχο ανάλογα με το σωματότυπό σου και ναι… καφτάνια και σορτς μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, εξοικονομώντας χρήματα από το πορτοφόλι σου.
Tip No 1: Φύλαγε τα ρούχα της παραλίας σαν τα μάτια σου – Με άλλα λόγια, #SwseTaKalokairina. Πώς; Φρόντισέ τα σωστά και προστάτεψε τα από τη φθορά του αλατιού και τους αντιαισθητικούς λεκέδες από το αντηλιακό. Μα τι πρόβλημα και αυτό; Αλήθεια, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα μας ρούχα παραλίας αντί να τα καταστρέφει;
Tip No 2: Βάλε φαντασία – Εμπνεύσου από sites και περιοδικά, ακολούθησε fashion bloggers που σου αρέσει το στιλ τους. Ενημερώσου για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και βάλε τη δική σου δημιουργική πινελιά συνδυάζοντας χρώματα, υφάσματα και στυλ. Μην φοβηθείς τους τολμηρούς συνδυασμούς, γιατί αν το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για λίγη τρέλα και ανεμελιά, τότε ποια άλλη εποχή;
Tip No 3: Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ – Αναβάθμισε τα ρούχα της παραλίας με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα τα αναδείξουν στην απογευματινή βόλτα και την βραδινή έξοδο. Τα αξεσουάρ παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σανδάλια με λεπτομέρειες, ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, ψάθινο καπέλο και ένα κόσμημα στα μαλλιά, είναι το νέο glamour με τους όρους του φετινού καλοκαιριού.
Αν το αντηλιακό δεν κατάφερε μέχρι τώρα να αφήσει εκείνο τον επίμονο λεκέ στο αγαπημένο ρούχο που συνοδεύει το μαγιό σου – γιατί είμαστε σίγουρες ότι σύντομα θα υπάρχει λύση και γι΄ αυτό – φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάρε μαζί σου την αίσθηση της παραλίας παντού.
#SwseTaKalokairina










1 Comment
  • Chrisa
    May 16, 2017

    Πολύ πολύ ωραία ταιριασμένα!! Μπράβο !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *