Grab your suitcase..(To London)

London Calling

Όταν  ακούω  Λονδίνο στο μυαλό μου έρχεται αμέσως η βροχή, το κρύο, το Big Ben, το London Eye και φυσικά η μόδα. Όπως όλοι ξέρουμε στο Λονδίνο υπάρχουν πολλοί οίκοι μόδας και φυσικά θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Και με το δίκιο σας βέβαια διότι εμείς οι γυναίκες θέλουμε να πηγαίνουμε σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας και πολλές φορές να είμαστε και πιο μπροστά.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι όταν στο Λονδίνο κάνει κρύο, κάνει τσουχτερό κρύο και όχι όπως εδώ που το αντέχουμε. Συνεπώς, το πρώτο πράγμα που σίγουρα πρέπει να έχετε μαζί σας είναι ένα πολύ ζεστό μπουφάν (ειδικά αν πάτε τα Χριστούγεννα). Επίσης, λόγω βροχής οι μπαλαρίνες δε συνίστανται. Ένα ζευγάρι κομψές μπότες ή γαλότσες θα σας προστατέψουν από τη βροχή αλλά και από το κρύο. Ακόμα-ακόμα, τα αγαπημένα σας μποτίνια είναι  μία ακόμα πρακτική λύση, αφού τα μποτίνια σίγουρα θα ταιριάζουν με τα βραδινά σας ρούχα. Καλύτερα να αποφύγετε να φορέσετε γαλότσες το βράδυ. Ναι μεν είναι της μόδας και κάτι must για την γκαρνταρόμπα μας αλλά για το βράδυ δεν είναι αρκετά κομψές ώστε να υποστηρίξουν σωστό το βραδινό σας σύνολο.
Ασφαλής επιλογή για μια πρωινή βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου. Ένα jean (που σίγουρα έχουμε όλες στη ντουλάπα μας), πουλόβερ για το κρύο και androgyny shoes.
Μην ξεχάσετε το σκουφάκι σας. Σίγουρα chic και σίγουρα ζεστό. (Δε χρειάζεται να αρρωστήσετε για να είστε chic).
Extra stuff:  Ένα μάλλινο κασκόλ, ένα φουλάρι ή ένα απλό κασκόλ θα κρατήσουν το λαιμό σας ζεστό. Αν το σκουφάκι σας δεν είναι μαύρο προσέξτε πολύ το συνδυασμό χρωμάτων σκούφου-κασκόλ. 
Κολάν με μποτάκια, σίγουρη και ασφαλής επιλογή για μια πρωινή αλλά και απογευματινή βόλτα. Η μεγάλη τσάντα είναι must επιλογή (χωρίς όμως να την παραγεμίσετε)  αλλά σίγουρα όχι για το βράδυ.
Μια παραλλαγή για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε το κολάν . Αν κάνει πολύ κρύο μη μείνετε μ’ ένα ζακετάκι  μόνο.  Είπαμε να είμαστε chic αλλά όχι chic παγοκολόνα.
    Αυτός ο συνδυασμός μου μοιάζει πιο σωστός για το βράδυ. Vinyl κολάν, androgyny παπούτσια,      μπλούζα και σακάκι. Αν δεν είστε fan του άσπρου ή το παπούτσι το προτιμάτε σε ένα πιο συμβατό χρώμα μην έρθετε σε δίλλημα. Η φαντασία είναι το παν για τις εμφανίσεις σας. Καλύτερα να φορέσετε κάτι με το οποίο θα νιώθετε άνετα και όμορφα και κάποιο χρώμα το οποίο δε θα νιώθετε ξένο σ’ εσάς. Το παν είναι πρώτα απ’ όλα να είστε εσείς καλά με αυτό που φοράτε.    
                                                                                                  Have fun xxx

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *