Trick or Treat?

by 0 ,
Σήμερα μας έκανε ποδαρικό ο Νοέμβριος. Τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου και μετά Χειμώνας. Παρόλ’ αυτά στο μακρινό Hollywood οι stars το διασκεδάζουν κάνοντας parties. Και γιατί να μην το διασκεδάζουν άλλωστε αφού την  Κυριακή είναι η γιορτή του Halloween. Τα parties έχουν αρχίσει εδώ κι ένα μήνα και τα κοστούμια είναι όπως κάθε χρόνο πολύ εντυπωσιακά!! Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά και σας τα παρουσιάζουμε.
Αρχίζω με την Ciara, η οποία επέλεξε να ντυθεί η Storm από τους Xmen.
                                                                

H Tori Spelling εντυπωσίασε με τη στολή παγώνι που επέλεξε.. Το μακιγιάζ αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τη στολή αφού το είχε προσαρμόσει στην εμφάνιση της.

                                                                      Η Κourtney Kardasian  ως sexy πειρατίνα

  Η Kim Kardasian σε δύο από τις εμφανίσεις της. Λογικό ήταν να τραβήξει τα βλέμματα σαν     τίγρης    και Κοκκινοσκουφίτσα.
 
Η Anna-Lynne Mc Cord σαν Snow Queen
H Heidi Klum οικοδέσποινα στο party που διοργάνωσε χθες (31-10-2010). Αγνώριστη αλλά μας αρέσει με την πρωτοτυπία της. Εγώ πάντως μία απορία έχω. Πώς μπόρεσε να βγάλει όλη αυτή τη χρυσόσκονη από το πρόσωπό της μετά?
Η Nicky και η Paris Hilton. Supergirl” και Ινδιάνα αντίστοιχα. Η Paris ήταν πιο sexy από ποτέ.
Η Anne Hathaway στο party που οργάνωσε η “Lanvin” επέλεξε να μην ντυθεί κάτι συγκεκριμένο. Φόρεσε μια animal print ολόσωμη φόρμα και μια μάσκα.
                                 Τέλος, το cast του Today Show για τη γιορτή του Halloween.
                                                       

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *