Protect the Skin You’re In!

The famous Victoria’s Secret angel, Marisa Miller, took it all off (except for a pair of sneakers) for Marc Jacobs’ new skin cancer awereness campaign called “protect the skin you are in” !The  ads will appear on t-shirts and will be available at Marc Jacobs boutiques with all the proceeds going to the NYU Cancer Institute.

Το πασίγνωστο αγγελούδι της Victoria Secret, Marisa Miller, φωτογραφήθηκε μόνο μ’ ένα ζευγάρι μποτίνια για την καμπάνια του Marc Jacobs κατά του καρκίνου του δέρματος που αποκαλείται ” protect the skin you are in”. Η εικόνα με τη Marisa Miller έχει τυπωθεί σε μπλουζάκια που διανέμονται στις μπουτίκ Marc Jacobs και τα έσοδα θα διαυεθούν στο NYU Cancer Institute.

                                                           Photo Credit: Marc Jacobs
3 Comments
  • Anonymous
    December 11, 2010

    Aytes einai fwtografies……….! <3 <3 <3

  • Λυδια
    December 13, 2010

    δεν συμφωνω μαζι σου!αν και η φοτογραφια βγηκε για φιλανθρωπικο σκοπο,εκτος απο το σλογκαν ολο
    το υπολυπο μου θυμιζει εξωφυλλο σε περιοδικο play boy!το γυμνο θα μπορουσε να παρουσιαστει αλλιως.η εκφραση της miller ειναι πολυ προστιχη
    και το ολο συνολο δεν θυμιζει σε τιποτα το μυνημα που θελει να παραδωσει, αν θελει να παραδωσει καποιο μυνημα και δεν την εβγαλαν επιτιδες ετσι για να πουλησει περισσοτερα !
    εε τι λετε ??

  • Claire and Vasia
    December 15, 2010

    @ Λυδία: Η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος. Κατά τη γνώμη μας μια τέτοια φωτογράφιση δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόστυχη μιας και ο σκοπός της είναι καθαρά φιλανθρωπικός. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *