Erre Due

by 0 No tags

Όταν ακούς καλοκαίρι σκέφτεσαι εκτός από θάλασσα, ηλιοκαμένο σώμα και cocktails σκέφτεσαι και πολλά χρώματα, τόσο στα ρούχα όσο στα νύχια και στο μακιγιάζ.
Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε τα προϊόντα μακιγιάζ της εταρείας Erre Due και είμαστε εδώ για να κάνουμε τον απολογισμό μας.
Ξεκινάμε από τα βασικά. Είναι καλύτερο το καλοκαίρι να μη βαραίνεις το πρόσωπο σου με make up και πούδρα. Λόγω της ζέστης, ιδρώνουμε και η επιδερμίδα μας με τόσα προϊόντα δεν μπορεί να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να βγάζεις κάποια μικρά σπυράκια. Η Erre Due μας προτείνει το Extreme cover cream foundation, με προστασία από τον ήλιο SPF 30. Θα μπορούσαμε να στο περιγράψουμε σαν make up και πούδρα μαζί, με απίστευτα καλή κάλυψη αλλά όχι τόσο βαρύ για την επιδερμίδα. Στα συν του είναι η προστασία από την ήλιο.
Το πιο ζουμερό φούξια χρώμα για κραγιόν είναι η απόχρωση 535 creamy lipstick της Erre due. Θα σου χαρίσει ζουμερά χείλη σε μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση με διάρκεια. Για το περίγραμμα των χειλιών σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το soft crayon, lip & cheek 203. Aυτό το μολύβι είναι μαγικό πραγματικά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα χείλη σου και μόνο χωρίς κραγιόν, αφού είναι μαλακό μολύβι και απλώνει πολύ όμορφα πάνω στα χείλη. Και ας πούμε ότι είσαι στο νησί και θέλεις απλά να βάλεις λίγο ρουζ και να βγεις. Δε χρειάζεται να ψάχνεις πολλά προϊόντα. Με το μολύβι soft crayon, lip & cheek έχεις κραγιόν και ρουζ μαζί. Άπλωσε λίγο στα μάγουλά σου και έτοιμη.
Έχεις δοκιμάσει ποτέ να βάλεις ανοιχτόχρωμο μολύβι στα μάτια σου; Εμείς δοκιμάσαμε το Luxury Waterproof pencil eye 28 στο εσωτερικό των ματιών και πραγματικά άλλαξε όλη η εικόνα του προσώπου. Δοκίμασε το και περιμένουμε εντυπώσεις.
Εσύ που δεν είσαι των ροζ αποχρώσεων στα κραγιόν ήταν μάτια, σου έχουμε ροδακινί απόχρωση. Το Liquid Mat Lipstick η απόχρωση 114 θα δώσει στα χείλη σου μια ροδακινί απόχρωση. Σίγουρα αυτή τη στιγμή λες ότι τα lipgloss είναι ό,τι πρέπει να αποφεύγεις το καλοκαίρι κι έχεις δίκιο αλλά το Liquid Mat Lipstick έχει την εμφάνιση lipgloss αλλά τη σταθερότητα και το mat αποτέλεσμα από ένα κραγιόν. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησε πριν το lipstick λίγο liposan.
Είμαστε σίγουρες ότι η μόνη μάσκαρα που χρησιμοποιείς είναι η μαύρη, άντε καμιά φορά και καφέ. Φέτος το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις διαφορετικά χρώματα μάσκαρα για πιο καλοκαιρινό και φρέσκο αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται να βάλεις μεγάλη ποσότητα, μία μικρή ποσότητα θα κάνει το βλέμμα σου άκρως γοητευτικό.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *