Korres – nail polish

by 0 No tags

Κερασί, nude, φυστικί! Μπορείς να σκεφτείς καλύτερα χρώματα για τα καλοκαιρινά σου μανικιούρ και πεντικιούρ. Η εταιρεία KORRES μας προτείνει τις πιο hot αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι. Μόνο που εκτός από τα κλασσικά μας δείχνει κι ένα μεταλλικό bronze της άμμου που θα σου πάρει τα μυαλά.
Κερασί το girly! Η αποχρώση 22 Flashy Fuchsia είναι ένα παιχνιδιάρικο κερασί χρώμα, που θα δώσεις στο μανικιουρ ή πεντικιουρ σου την απαραίτητη διάθεση για τις διακοπές σου.
Nude το διακριτικό. Θέλεις περιποιημένα άκρα αλλά όχι κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα. Η λύση είναι η απόχρωση 33 Metallic Sand. Στα νύχια σου θα έχεις την απόχρωση της άμμου με ιριδίζουσες λεπτομέρειες. Τον τλευταίο καιρό το nude είναι στο χώρο της μόδας μια επιλογή που δε λείπει ούτε από τα ρούχα, ούτε από τα παπούτσια. Τι σε έκανε να πιστεύεις ότι θα έλειπε από τα νύχια;
Φυστικί το ασφαλές. Και λέμε ασφαλές γιατί είναι η ενδιάμεση επιλογή αν δε θέλεις κάτι τόσο φανταχτερό όσο τα κοραλλί, κερασί και κόκκινα, αλλά ούτε κάτι τόσο ήσυχο όπως το nude. Για εμάς τον τελευταίο καιρό οι αποχρώσεις του πράσινου και γαλάζιου έχουν μπει στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας. Η αποχρώση Bright Mint 38, θα σου δώσει ένα χρώμα ανοιχτού πράσινου με ιριδίζουσες λεπτομέρειες.
Bronze ανατροπή. Είναι ανατροπή γιατί το καλοκαίρι δεν είχαμε φανταστεί ότι μία τέτοια απόχρωση θα μπορούσε να “σταθεί” το καλοκαίρι. Δοκιμάσαμε όμως την απόχρωση Metallic Taupe 61, της εταιρείας KORRES και μας άρεσε αρκετά. Είναι αρκετά σκούρα αλλά δίνει στα νύχια μια αίσθηση μέταλλου.

Τιμή: 8,00 €

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *