Korres

by 0 No tags

Σκέψου να είσαι έξω με έναν κούκλο ή με τον αγαπημένο σου και ξαφνικά λόγω ζέστης ή λόγω συγκίνησης να αρχίσει να “τρέχει” το μολύβι ματιών σου. Τραγικό! Το ξέροιυμε γιατί μας έχει τύχει και αν δεν έχεις έρθει αντιμέτωπη με ένα τέτοιο περιστατικό καλύτερα μη σου τύχει. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ και για ακριβολογούμε δεν είμαστε εμείς εδώ αλλά η εταιρεία KORRES που μας παρουσιάζει με περιφάνια τις καλοκαιρινές αποχρώσεις της σειράς Long Lasting Eyeliner.
Αυτά τα μολύβια ματιών είναι πραγματικά απίστευτα. Διαρκούν μέχρι να αποφασίσεις εσύ πότε θα τα αφαιρέσεις. Σου φαίνεται απίστευτο; Κι όμως είναι αλήθεια. Τα Long Lasting Eyeliners σου θα σου χαρίσουν το έντονο βλέμμα και τη διάρκεια ενός eyeliner και τα γυαλάδα και απαλότητα ενός μολυβιού. Έξι καλοκαιρινές παραδόσεις για να επιλέξεις: 02 Brown, για τη Βάσια η αγαπημένη της απόχρωσης. Ιριδίζουσα καφέ σκούρα απόχρωση που θα τονίσει πολύ το χρώμα των ματιών σου αν είναι καστανό.
03 Metallic Brown, σαφώς πιο ανοιχτό καφέ από το κλασσικό καφέ μολύβι αλλά με μεταλλική μίξη.
04 Purple, μελιτζανί απόχρωση. Βαθύ μωβ με ιριδίζον χαρακτήρα. Είμαστε σίγουρες ότι θα το αγαπήσεις αν έχεις βαρεθεί το μαύρο.
05 Olive Green, το πράσινο της ελιάς. Αν και είχαμε πάρει από φόβο το πράσινο, ενθουσιαστήκαμε όταν δοκιμάσαμε αυτήν την απόχρωση. Είναι τελείως διαφορετική από τις συνισμένες αποχρώσεις του πράσινου. Είναι πιο βαθύ το χρώμα του και πιο έχει μία όψη του χρυσού.
06 Grey. Είναι αλήθεια ότι κι εμείς όταν ακούμε γκρι δεν ενθουσιαζόμαστε αλλά αυτή η απόχρωση γκρι δεν είναι το κλασσικό γκρι που φαντάζεσαι. Εχει ματ αποτέλεσμα χωρίς γυάλαδα και είναι αρκετά σκούρα που θα λέγαμε ότι πλησιάζει το μαύρο.
08 Blue. Αγαπημένο μπλε. Όπως και το γκρι έτσι και το μπλε δε γυαλίζει, είναι ματ και είναι η απόχρωση του σκούρου μπλε.
Όποια απόχρωση και αν διαλέξεις πιστεύουμε πως θα μείνεις 100% ευχαριστημένη.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *