Max Factor

by 0 No tags

Πόση χαρά που ήρθε το καλοκαίρι κι ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες εξορμήσεις εκτός πόλης. Μαγιώ, σορτσάκια, φορεματάκια, λίγη πούδρα bronzer, ένα κραγιόν και το αγαπημένο σου χρώμα μανό μην έχουμε κανένα ατύχημα. Καλά διάβασες ναι είπαμε κραγιόν. Ξέρουμε ότι τώρα λες καλά τι λένε αυτές αφού το κραγιόν φεύγει μετά από λίγο και το λιπ γκλος με τη ζέστη και τον ιδρώτα αντενδείκνυται γιατί όλες ξέρουμε πως μετά από λίγο το λιπ γκλος αρχίζει και τρέχει με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και να θέλεις να το βγάλεις. Άσε που αν έχει αέρα εκεί που είσαι τα μαλλιά κολλάνε όλα πάνω στο λιπ γκλος.
Τι θα έλεγες όμως αν σου λέγαμε ότι υπάρχει ένα πρϊόν με τη σταθερότητα κραγιόν που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ και με τη λάμψη λιπ γκλος που όμως δεν κολλάει. Σωστά, ούτε εμείς το πιστεύαμε αλλά μία δοκιμή μας έπεισε. Ο λόγος για το νέο Lipfinity της Max Factor που διαρκεί 24 ώρες. Και όταν λέμε διαρκεί εννοούμε ότι πραγματικά μένει όπως ακριβώς τη στιγμή που το έβαλες.
Η διαδικασία εφαρμογης έχει ως εξής: διαλέγεις την αποχρώση που σου αρέσει. Αρχικά, περνάς τα χείλη σου με το λιπ γκλος κι έπειτα με το σταθεροποιητικό. Το σταθεροποιητικό θα σου δώσει τη διάρκεια που επιθυμείς αλλά και μία ιδιατερη λάμψη στο χρώμα σου.
Εμείς στα κραγιόν αγαπήσαμε τις αποχρώσεις 3346 και 4002 που είναι must για το καλοκαίρι.
Για εμάς το μεγαλύτερο ίσως άγχος στις διακοπές είναι μην κάτσει η κακιά ώρα και χαλάσει το νύχι και άντε τώρα να βρεις την ίδια απόχρωση και να τρέχεις να το φτιάξεις με αποτέλεσμα να σου χαλάσει η διάθεση και σε όλη τη διάρκεια των διακοπών εσύ να σκέφτεσαι χίλιους τρόπους για να μη φαίνεται το χαλασμένο σου νύχι. Η δική μας πρόταση είναι να έχεις μαζί σου το ίδιο ή κάποιο χρώμα κοντά στην απόχρωση που έχεις βάψει τα νύχια σου και σε ένα μικρό μπουκαλάκι λίγο ασετόν και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Από τη Max Factor για το καλοκαίρι μας τράβηξε την προσοχή η απόχρωση 119 forever glam, το οποίο είναι ένα ζωηρό φούξια και για το χειμώνα η απόχρωση 144 midnight moment, που δίνει μια απόχρωση μωβ στα νύχια. Τα δοκιμάσαμε και αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι αυτή η σειρά παραμένει αψεγάδιαστη και λαμπερή για 7 μέρες, οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς μήπως σου χαλάσει το μανικιούρ σου.

Τιμή Lipfinity: 21,00 €

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *