Apivita face care

by 0 No tags

Πολλές φορές νιώθουμε το πρόσωπό μας κουρασμένο ή ακόμη και θαμπό. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί η επιδερμίδα μας χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάποιο scrub κι έπειτα κάποια μάσκα. Όμως το θέμα είναι ότι δεν κάνουν όλα τα scrubs και όλες οι μάσκες για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Πρέπει να ψάξεις πολύ, να δεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να διαλέξεις κάποιο προϊόν που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σου.
Εμείς εδώ και κάποια χρόνια χρησιμοποιούμε scrub προσώπου και μάσκες από την Apivita.Έχουμε βρει τα προϊόντα που μας καλύπτουν και σου τα παρουσιάζουμε.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!
Για scrub έχουμε επιλέξει το gel ήπιας απολέπισης με βερύκοκο. Οι κόκκοι του είναι μικροί, δεν προκαλούν ερεθισμό στο πρόσωπο,ούτε κοκκινίλες ενώ το άρωμά του είναι μοναδικό.Μόλις το δοκιμάσεις θα ανακαλύψεις μία μοναδική φρεσκάδα και δροσιά.Το χρησιμοποιούμε 1-2 φορές την εβδομάδα καθώς παραπάνω χρήση είναι περιττή.
Σε δεύτερο πλάνο η μάσκα προσώπου.
Η Κλαίρη έχει μία λατρεία για τη μάσκα σύσφιξης και ανάπλασης με βασιλικό πολτό.Το άρωμα της είναι ουδέτερο αλλά μετά από 10 λεπτά που θα την αφήσεις στο πρόσωπό σου θα δεις πόσο λαμπερή και ανανεωμένη θα είναι η επιδερμίδα σου. Αν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη,θα σε βοηθήσει πάρα πολύ καθώς έχει αναπλαστικές ιδιότητες.
Από την άλλη αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, όπως συμβαίνει στη Βάσια,δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από τη μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο.Εκτός του ότι έχει ρυθμίσει αρκετά τη λιπαρότητα του προσώπου μου,έχει βοήθησει να ξεφορτωθώ και αρκετά μαύρα στίγματα που με ταλαιπωρούσαν. Μια δοκιμή θα σε πείσει.Ο χρόνος που θα την αφήσεις παραμένει ο ίδιος,10 λεπτά είναι αρκετά.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *