Inglot | Winter collection

It’s one of those beauty days that you can’t wait to experience. Getting the queen treatment by experts as well as learn all about the winter collection by Inglot. Sounds dreamy right?

Few days ago, we had the chance to enjoy royal treatment at the new Inglot store at the Mall Athens. What can I say ladies? The winter color palette is HOT!

Dark lips and promising eyes represent Inglot’s ideal woman for this season. Of course nudes can’t be ignored once again and it’s this great contrast that makes winter make up game so interesting. Don’t you just love contrasting colors?


Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε μια μέρα ομορφιάς; Σχεδόν καμία. Η διαδικασία να ανακαλύψεις νέα προϊόντα, νέες τάσεις και ποια χρώματα σου ταιριάζουν, είναι μοναδική για κάθε γυναίκα.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, βρέθηκα στο νέο κατάστημα της Inglot, στο The Mall Athens, για να ενημερωθώ για τα νέα προϊόντα, αλλά και τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

Σκούρα κραγιόν, μαύρο, γκρι και μωβ είναι τα πιο hot χρώματα για τα χείλη. Το all time classic κόκκινο αλλά και τα nudes.
Για τα μάτια προτιμήστε πιο γήινες αποχρώσεις για το πρωί και κάτι πιο εκκεντρικό όπως το midnight blue eyeliner (αν θες να ξεφύγεις από το κλασσικό μαύρο).

Ευχαριστώ πολύ το Στράτο για το υπέροχο μακιγιάζ και για το ότι μου έμαθε να κάνω contouring και την Ιωάννα για την πρόσκληση στο νέο κατάστημα της Inglot.

Θα βρεις το κατάστημα της Inglot, στον επίπεδο 1 του The Mall Athens.

IMG_0015 IMG_0071 IMG_0100 IMG_0118 IMG_0132 IMG_0134 IMG_0149 IMG_0153 IMG_9947 IMG_9953 IMG_9973 IMG_9994

 

Photo Credits: Natassa Assimakopoulou

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *