Whiter smiles with Colgate Max White

by 1 , ,

Το χαμόγελο θα το χαρακτηρίζαμε ως το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Ένα αστραφτερό και λευκό χαμόγελο είναι εκείνο που σου δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση. Η αλήθεια είναι πως ψάχναμε αρκετό καιρό να βρούμε ένα προϊόν που όχι μόνο θα κάνει λευκότερα τα δόντια μας αλλά θα έχει και μία απλή διαδικασία για τη χρήση του, που δεν θα απαιτεί να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες. Πρόσφατα δοκιμάσαμε τη σειρά Colgate Max White, η οποία περιλαμβάνει οδοντόβουρτσα με στυλό λεύκανσης και οδοντόκρεμα. Είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μία οδοντόβουρτσα που ενσωματώνεται και κουμπώνει μέσα σε αυτή το στυλό λεύκανσης.

Μάλιστα… πολύ καλά κατάλαβες! Χρησιμοποιείς κανονικά την οδοντόβουρτσα Colgate και κουμπωμένο είναι το στυλό λεύκανσης (θα μπορέσεις να το δεις και στη συνέχεια στις φωτογραφίες). Πόσο βολικό! Το καλοκαιρινό μας λευκό χαμόγελο λοιπόν δεν κινδυνεύει, χάρη στο σύστημα λεύκανσης από την Colgate που περιλαμβάνει την οδοντόβουρτσα με το στυλό λεύκανσης και την οδοντόκρεμα με συστατικά λεύκανσης. Και το σημαντικότερο όλων, πέραν από οικονομικό είναι και εύκολο να το χρησιμοποιήσεις. Βουρτσίζεις – Λευκαίνεις – Έφυγες!

Μείνε συντονισμένη γιατί σου ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις για να εξασφαλίσουμε πως θα έχεις το πιο λευκό καλοκαιρινό χαμόγελο!

colgate14 colgate13 colgate12 colgate11 colgate10 colgate9 colgate7 colgate8 colgate2 colgate colgate6 colgate5 colgate4

1 Comment
  • chrisa
    May 31, 2016

    Ουάου!! φαίνεται τέλειο!! θα το δοκιμάσω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *