#AntioPandaEyes

by 0

Πόσες ήταν οι φορές που μπήκες βιαστικά να κάνεις μπάνιο, ενώ ήσουν βαμμένη και κατέληξες να μοιάζεις με panda; Μάλλον αμέτρητες, όπως αμέτρητες ήταν και οι φορές που ενώ πίστευες ότι έχεις ξεβαφτεί πλήρως, το επόμενο πρωί ξύπναγες με τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

Μην ανησυχείς όμως! Πλέον μπορείς να πεις #AntioPandaEyes με ένα καινοτόμο και άκρως διασκεδαστικό προϊόν από τη NIVEA. Το δοκιμάσαμε και ιδού τα αποτελέσματα. Η Βάσια ήταν βαμμένη πιο έντονα ενώ η Κλαίρη είχε πιο natural μακιγιάζ.

Η διαδικασία έχει ως εξής: παίρνεις το προϊόν μέσα στο ντους, απλώνεις λίγη ποσότητα στα χέρια σου και κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα μάτια μέχρι η μάσκαρα να μαλακώσει. Στη συνέχεια κάνεις μασάζ στα χείλη και σε ολόκληρο το πρόσωπο. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι εάν το προϊόν θα τσούζει στα μάτια, καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Στη συνέχεια απλά ξεπλένεις με νερό και είσαι έτοιμη!

Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι πως θα απομακρύνεις το πιο «βαρύ» μακιγιάζ, αυτό που θα σου πούμε είναι ότι απλά πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία δύο φορές.

Το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA αφαιρεί και την αδιάβροχη μάσκαρα, με αποτέλεσμα να έχεις απαλή και καθαρή επιδερμίδα {μέχρι να πεις antio panda eyes} ή στη στιγμή. Όσον αφορά τους ερεθισμούς, η NIVEA έχει προνοήσει και το ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, για κανονικές και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πόσο χρόνο λοιπόν πιστεύεις ότι θα κερδίσεις αν πεις #AntioPandaEyes? Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Θυμήσου πως το προϊόν το χρησιμοποιείς μέσα στο ντους! Για τις ανάγκες της φωτογράφισης εμείς σου δείχνουμε την εφαρμογή στο νιπτήρα.

Y.Γ: Εάν το έχεις ήδη δοκιμάσει, περιμένουμε τα σχόλια σου και τις εντυπώσεις.
nivea1 nivea2 nivea3 nivea4 nivea5 nivea6 nivea7 nivea9 nivea10 nivea11 nivea12 nivea13 nivea14 nivea15 nivea16 nivea17 nivea18 nivea19

Photography by Nicky Economou

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *