The ultimate bare leg look with IDER Illusion

by 1 ,

Μάλλον το σκέφτεσαι και εσύ, ειδικά την περίοδο των γιορτών. Έρχεται το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, έχεις βρει το ΤΕΛΕΙΟ little black dress και να που προκύπτει το εξής δίλημμα, φοράμε καλσόν ή όχι;
Αυτό το post είναι για εσένα που ακόμα σκέφτεσαι αν είναι στη “μόδα” να φορέσεις καλσόν με το αγαπημένο LBD (και όχι μόνο…). Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, γιατί έχουμε βρεθεί και εμείς πολλές φορές στο ίδιο δίλημμα, αλλά η λύση ήρθε από την IDER και τη σειρά καλσόν ILLUSION.
Όπως μπορείς να καταλάβεις και από το ίδιο το όνομα της σειράς, τα Illusion είναι καλσόν που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι το πόδι είναι γυμνό, μιας και πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν που δημιουργεί το ultra chic bare leg look και φέρνει την επανάσταση στη μόδα. Είναι τα πιο λεπτά καλσόν της αγοράς (5 denier) και τα ανακαλύψαμε πάνω στην ώρα, αφού το bare look κάνει φέτος δυναμικό come back.
Τα αγαπήσαμε γιατί: Το να φοράς καλσόν, γνωρίζουμε όλες, είναι αρκετά ενοχλητικό και πολλές φορές μπορεί να μας προκαλέσει πρόβλημα. Και λέγοντας πρόβλημα, εννοούμε τον πόντο που μπορεί να φύγει και να σου καταστρέψει όχι μόνο ολόκληρο το καλσόν, αλλά και τη διάθεση. Η σειρά Illusion της Ider, αγκαλιάζει απαλά τα πόδια, δημιουργώντας ένα φιλμ γύρω τους, δίνοντας την εντύπωση ότι δε φοράς καθόλου καλσόν.
Τα προτείνουμε γιατί: Δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ούτε μια στιγμή εάν έχεις έστω και την παραμικρή ατέλεια στα πόδια σου. Τα Illusion θα τα κάνουν να δείχνουν αψεγάδιαστα, χωρίς καμία υπερβολή. Και το καλύτερο είναι ότι βγαίνει σε 4 αποχρώσεις, εκ των οποίων είναι και η Bronze, για να επαναφέρεις έστω και για κάποιες ώρες εκείνο το πολυπόθητο μαύρισμα που είχες λίγους μήνες πριν.
Γιατί όταν προβληματίζεσαι αν πρέπει να φορέσεις ή όχι καλσόν, επιλέγεις το πιο λεπτό καλσόν της αγοράς, που μοιάζει σα να μη φοράς! Μία δοκιμή θα σε πείσει ;)

illusion-1 illusion-2 illusion-3 illusion-4 illusion-5 illusion-6 illusion-7 illusion-8 illusion-9 illusion-10 illusion-11 illusion-12 illusion-13 illusion-14

Photography by Eleni Pavlidi

1 Comment
  • Chrisa
    December 27, 2016

    Απίθανο φαίνεται!! Χρόνια πολλά και καλά!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *