Greek Fashion Pop-Up Store by AXDW

by 1 No tags

Το Greek Fashion Pop-Up Store της Εβδομάδας Μόδας είναι γεγονός! Και αυτό σημαίνει πως αν βρεθείς στο Golden Hall μέχρι τις 11 Ιουνίου αξίζει να το επισκεφτείς στον 1ο όροφο. Θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου και να επιλέξεις ρούχα, καφτάνια, μαγιό, παρεό, μαντήλια, τσάντες, σανδάλια, αξεσουάρ και κοσμήματα των σχεδιαστών και των fashion brands που συμμετέχουν. Γιατί όλες ετοιμαζόμαστε είτε για διακοπές είτε για κάποιο γάμο/βάπτιση μέσα στο καλοκαίρι. Οπότε γιατί να μη ρίξεις και μία ματιά στις συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών που συμμετέχουν στο Greek Fashion Pop-Up Store της Εβδομάδας Μόδας; Στη συνέχεια μπορείς να δεις αναλυτικά τους σχεδιαστές, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να πάρεις μία καλή γεύση από τα εγκαίνια!

Clothing: ckontova, Gaffer & Fluf, Ioanna Kourbela, Kathy Heyndels, La Vaca Loca, Mejma, Olga Karaververi, Parthenis, Rubee Handmade, Sissy Christidou, Tassos Mitropoulos, Tunica Stola, Vlassi Holeva.
Accessories: Imisi, Kalliniki, Lovely Handmade, Marivee, My Scarf, Pareaki, Tsili’s.
Jewelry: 2k10, Πριγκιπώ, Art of Π, Maya Zoulovits και Thallo.

Photo credits by www.papadakispress.gr

1 Comment
  • Κατερίνα
    September 2, 2017

    Είναι ενθαρρυντικό όταν τέτοιες προσπάθειες αναδεικνύονται! Η ελληνική μόδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο αυτή του εξωτερικού. Μπορώ να πω ότι οι έλληνες σχεδιαστές μόδας έχουν μεγαλύτερο ταπεραμέντο, για παράδειγμα δεν είναι οι πρώτοι που θα εκστερνιστούν μια τυποποιημένη σειρά μόδας όπως σε ένας αμερικάνος ή γάλλος σχεδιαστής που αναγκάζονται να “ακολουθήσουν” την γραμμή μόδας μιας μεγάλης βιομηχανίας ρούχων που εδρεύει στην χώρα τους. Οι έλληνες σχεδιαστές είναι πιο ελεύθερα μυαλά και δεν μπαίνουν σε καλούπια μόδας για να ευχαριστήσουν μεγάλους κολοσσούς ρούχων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *