At Crete with Dove (part 1)

by 1 , ,

Είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στην Κρήτη και δε σου κρύβω πως ήταν ένας από τους προορισμούς της Ελλάδας που ήθελα εδώ και πολύ καιρό να επισκεφτώ. Το Dove λοιπόν το έκανε πραγματικότητα! Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα διήμερο γεμάτο υπέροχες εικόνες από την Κρήτη και απίστευτα αρώματα από το Dove.

Κυριακή βράδυ μαζεύω πράγματα και Δευτέρα πρωί βρίσκομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτοιμη να ζήσω την κάθε στιγμή με το Dove. Φτάνουμε αρκετά πρωί στο αεροδρόμιο των Χανίων και εκεί μας περιμένει το πούλμαν που θα μας μεταφέρει στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια στους τάφους των Βενιζέλων. Τα Χανιά έχουν μία μοναδική ομορφιά και ομολογώ πως μου ήταν αρκετά δύσκολο να περιοριστώ στις φωτογραφίες που τελικά θα επιλέξω να σας δείξω για να μη σας κουράσω. Η πρώτη εικόνα με αφήνει μαγεμένη και πριν καν το καταλάβω έχει έρθει η ώρα του μεσημεριανού.

Για την Κρήτη είχα ακούσει για το καλό φαγητό και την καλή ρακή. Και στο εστιατόριο Νυχτερίδα όπου και γευματίσαμε τα επιβεβαίωσα και τα δύο! Να ξέρεις πως αν σκοπεύεις φέτος το καλοκαίρι να βρεθείς στην Κρήτη, να είσαι προετοιμασμένη και για τους πολλούς γευστικούς πειρασμούς.

Και αφού έχουμε φάει, κατευθυνόμαστε στο Ρέθυμνο όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για αυτό το φανταστικό ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε και μας περιποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ μόλις δεις τις φωτογραφίες στη συνέχεια. Μπαίνοντας στο δωμάτιο γεμίζω με μυρωδιές Dove από τα νέα προϊόντα που με περιμένουν εκεί.

Έχω λίγο χρόνο να αλλάξω και να φρεσκαριστώ γιατί ανυπομονώ να πάω στην παρουσίαση του Dove όπου θα γιορτάσουμε τα 60 χρονιά Dove και θα μάθω για όλα τα νέα προϊόντα, τις νέες συνθέσεις και τα μοναδικά αρώματα από όλο τον κόσμο. Και λέω αρώματα από όλο τον κόσμο γιατί η νέα σειρά Nourishing Secrets μας φέρνει μυρωδιές από την Ιαπωνία, την Ινδία και την Κεντρική Αμερική. Θα είχε όμως μεγάλο ενδιαφέρον να μοιραστώ μαζί σου όλες τις μυστικές τελετουργίες για τη θρέψη, την ενυδάτωση και φυσικά τη φροντίδα της επιδερμίδας όπως μόνο το Dove γνωρίζει.

Ξεκινάω με τη σειρά Glowing Ritual και το μυστικό της τελετουργίας ομορφιάς που μας προσφέρει το Dove με μία σειρά εμπνευσμένη από την Ιαπωνία. Η σειρά Glowing Ritual περιέχει εκχύλισμα άνθους Λωτού και γάλα ρυζιού και είναι μία σειρά με 2 προϊόντα (αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος) που χαρίζει φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Το γάλα ρυζιού είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και λίπη – στοιχεία που μπορούν να λειτουργήσουν ως φυσικά ενυδατικά αφήνοντας το δέρμα λείο και όμορφο, ενώ το λουλούδι του λωτού συνδέεται με την ηρεμία και την καθαρότητα.

Συνεχίζω με τη σειρά Invigorating Ritual από το Dove εμπνευσμένη από την Κεντρική Αμερική, που περιέχει έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας, η οποία περιλαμβάνει αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος, για τόνωση της επιδερμίδας και αίσθηση αναζωογόνησης. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η σύνθεση που απορροφάται εύκολα, χαρίζοντας απολαυστικά απαλή και λεία επιδερμίδα. Το αβοκάντο ήταν το μυστικό της φυλής των Maya της Γουατεμάλας, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν για καιρό για ενδυνάμωση των μαλλιών και αποκατάσταση της επιδερμίδας και η καλέντουλα περιέχει πολλά απαραίτητα λιπαρά οξέα προσφέροντας τις επανορθωτικές τους ιδιότητες.

Δεν θα σου κρύψω πως η αγαπημένη μου από όλες σειρά είναι εμπνευσμένη από την Ινδία και δεν είναι άλλη από τη σειρά Restoring Ritual με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου. Μία σειρά που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει μία αίσθηση αναζωογόνησης όπως και μία απολαυστικά απαλή και λεία επιδερμίδα. Η σειρά περιλαμβάνει λοσιόν και κρέμα σώματος και πραγματικά μόνο αν τη δοκιμάσεις θα καταλάβεις πόσο υπέροχη σύνθεση έχει και τι ξεχωριστή μυρωδιά. Το γάλα καρύδας είναι γνωστό και χρησιμοποιείται στην Ινδία για να κλειδώνει την υγρασία, την ενυδάτωση και την απαλότητα στην επιδερμίδα, ενώ τα αμύγδαλα αναγνωρίζονται για τη διατροφική τους αξία αλλά και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Ακόμα το γάλα αμυγδάλου χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του προσώπου και για να διατηρήσει την επιδερμίδα απαλή και εύπλαστη.

Στη συνέχεια γεμίζω μυρωδιές από αχλάδι και aloe vera, που δεν είναι άλλη από τη νέα σειρά Dove Go Fresh, που είναι ο ορισμός της φρεσκάδας και μπορείς να βρεις αυτό το άρωμα τόσο σε αφρόλουτρο όσο και σε αποσμητικό. Και μιας που είπα αποσμητικό, δεν θα μπορούσα να παραλείψω το πόσο ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα της μασχάλης και πόσο μεγάλη ανάγκη έχει για ενυδάτωση. Γι’ αυτό το λόγο, το αποσμητικό Dove έχει νέα, βελτιωμένη σύνθεση με 1/4 ενυδατική κρέμα που μας προστατεύει ολόκληρη τη μέρα.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, σειρά είχε το δείπνο δίπλα στη θάλασσα στο εστιατόριο Prima Plora. Η πρώτη υπέροχη μέρα έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος της. Και μόλις μπαίνω στο δωμάτιο, με περιμένει μία ακόμη έκπληξη, την οποία όμως θα σου αποκαλύψω στο δεύτερο μέρος το οποίο έρχεται… Προς το παρόν σε αφήνω να γεμίσεις με εικόνες από τα Χανιά και τα μοναδικά προϊόντα Dove, με την ελπίδα να σου μεταφέρω κάτι από την υπέροχη εμπειρία που έζησα!

1 Comment
  • Chrisa
    July 3, 2017

    Πω! Πω!!! Υπέροχη Κρήτη, μοναδική Dove, χρώματα, αρώματα κι εσύ κουκλί!!! Τι πιο όμορφο!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *