At Crete with Dove (part 2)

by 1 , ,

Όπως σου είχα υποσχεθεί, επέστρεψα με το δεύτερο μέρος από το ταξίδι μου στην Κρήτη με το Dove!

Η μέρα ξεκινάει με ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το αφρόλουτρο Dove, το οποίο σε αντίθεση με τα απλά αφρόλουτρα που αλλοιώνουν τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Nutrium Moisture TM και το ¼ ενυδατικής κρέμας, τροφοδοτεί την επιδερμίδα μας με λιπίδια και ενυδατικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια του ντους. Αυτό που αγαπώ περισσότερο στο αφρόλουτρο Dove είναι η πιο ήπια σύνθεσή του που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμείνει απαλή και λαμπερή.

Μετά το μπάνιο σειρά έχει το αποσμητικό Dove που είναι το μόνο αποσμητικό με ¼ ενυδατική κρέμα που βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας ενυδατώνοντάς τη σε βάθος, ενώ, παράλληλα, παρέχει 48ώρη αποτελεσματική προστασία.

Λίγο πριν αφήσω το δωμάτιο για να κατευθυνθώ για το πρωινό, χρησιμοποιώ το σαπούνι Dove από τη θρυλική μπλε σειρά, που πρέπει να σου πω πως η πρώτη μπάρα σαπουνιού με 1/4 ενυδατική κρέμα που λανσαρίστηκε το 1957 διατηρεί μετά από 60 ολόκληρα χρόνια, ακριβώς την ίδια συνταγή!  Είναι όμορφο να μετατρέπεις σε πραγματική απόλαυση την καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς και κυρίως να διατηρείς την επιδερμίδα υγιή, όμορφη και λαμπερή.

Μόλις ετοιμάστηκα λοιπόν και κατευθύνομαι στη σάλα για το πρώτο γεύμα της ημέρας… Αυτό το πρωινό θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο. Ατελείωτες επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα, ομελέτες, φρούτα, γιαούρτια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Θα σου πω ένα μυστικό, στη συνέχεια θα δεις μία φωτογραφία από το πρωινό. Να ξέρεις πως αυτό ήταν μόνο το ένα από τα δύο πιάτα που έφαγα!

Με βαριά καρδιά αφήνουμε το ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του Ρεθύμνου. Ένα γραφικό μέρος που σε κάνει να ξεχνάς τις έννοιες σου (έστω και για λίγο) και σε μεταφέρει σε ένα μαγευτικό τοπίο. Παρόλο που το Ρέθυμνο είναι μία μεγάλη πόλη με αρκετούς μόνιμους κατοίκους, υπάρχουν πολλές όμορφες γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψεις και θα μπορέσεις να τις δεις στη συνέχεια. Λίγο πριν κατευθυνθούμε στο αεροδρόμιο των Χανίων για την επιστροφή μας στην Αθήνα, δε σκοπεύουμε να αφήσουμε την πανέμορφη Μεγαλόνησο, χωρίς να γευτούμε μερικές τελευταίες νοστιμιές.

Αφού αποχαιρετήσαμε το Ρέθυμνο, βρισκόμαστε στο δρόμο για το αεροδρόμιο και κάπου εκεί ξεκινάει και η επιβίβαση για την Αθήνα. Στο αεροπλάνο της επιστροφής σκέφτομαι όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε στην Κρήτη, όλες εκείνες τις υπέροχες γεύσεις που δοκιμάσαμε και φυσικά τα μοναδικά αρώματα από το Dove.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το Dove και τη φανταστική ομάδα του, για αυτή τη μοναδική εμπειρία που μου χάρισε και ένα ταξίδι που πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστο!

1 Comment
  • Leah
    August 3, 2017

    I saw a brand Dove. hha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *