Dyrberg/Kern collection SS17

by 2 No tags

Πάντα έτσι ήμασταν, η μία άσπρο, η άλλη μαύρο…

Τόσο διαφορετικές κι όμως τόσο δεμένες.

Το μαγικό σε αυτήν τη σχέση είναι ότι παρά τη διαφορετικότητα της καθεμίας, δεν είναι λίγες οι φορές που σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα, αντιδρούμε το ίδιο σε διάφορες καταστάσεις και πάνω απ’ όλα είμαστε εκεί η μία για την άλλη χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Έτσι ήταν πάντα κι έτσι θα είναι πάντα.

Όπως ακριβώς και η καλοκαιρινή συλλογή της Dyrberg/Kern. Σε μια σεζόν, τόσα διαφορετικά κομμάτια, κι όμως το ένα συμπληρώνει το άλλο. Διαφορετικά χρώματα, υλικά και ύφος, η κάθε υποενότητα υποδηλώνει κάτι διαφορετικό, μπορεί να καλύψει το γούστο κάθε γυναίκας κι όλες μαζί δίνουν την αίσθηση ενός ολοκλήρου.
Κι αυτό ακριβώς ήθελαν να πετύχουν και οι δημιουργοί. Να παίρνεις ένα κόσμημα , το οποίο να μπορεί να σταθεί ως μονάδα αλλά να μπορεί να δέσει άριστα και με την υπόλοιπη συλλογή.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξουμε το αγαπημένο μας κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια σύνθεση από κομμάτια που μας άρεσαν . Νομίζουμε πως πετύχαμε αυτήν τη διαφορετικότητα αλλά συνάμα και αυτήν την ολοκλήρωση.

Photo credits: Eleni Pavlidi
Jewelry: Dyrberg/Kern

2 Comments
  • Stela
    September 17, 2017

    Δεν έχω λόγια…ή μάλλον έχω, γι αυτό και σχολιάζω. Άργησα λιγάκι να βρώ ένα τέτοιο post αλλά το βρήκα! Πιστεύω η φωτογραφίες είναι καταπληκτικές και παρουσιάζετε τα ρούχα με τόσο ωραίο τρόπο. Βλέπω από τις φωτογραφίες ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε και ο αυθορμητισμός που βγάζετε δίνει μια ωραία εικόνα στο όλο στιλιστικό σύνολο. Γι αυτό το λόγο σε προτρέπω να δείτε λίγο τα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα μόδας αν δεν τα γνωρίζετε – weheartit.com, lookbook.nu , bloglovin.com τα δύο τελευταία ασχολούνται με την προσωπική μόδα, δηλαδή αυτό ακριβώς που αγαπάτε!

  • Chrisa
    September 24, 2017

    Μα πόσο υπέροχες!! Επαγγελματισμός και αγάπη γι αυτό που αγαπάτε!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *