#YouAreBellissima

by 2 ,

Οι γιορτές πλησιάζουν και αν δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις στα ρεβαγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και πως θα κάνεις τα μαλλιά σου, εμείς είμαστε εδώ.
Τουλάχιστον για το ένα κομμάτι, το κομμάτι των μαλλιών, σου έχουμε όχι μία αλλά δύο πολύ εύκολες , γρήγορες και εντυπωσιακές προτάσεις.
Ο λόγος για δύο προϊόντα της Bellissima τη Bellissima Magic Straight Brush, μια ηλεκτρική βούρτσα ισιώματος που κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα, ίσια και λαμπερά και είναι ιδανική για φυσικά ίσια ή κυματιστά μαλλιά, καθώς κατορθώνει να βάλει τέλος στο φριζάρισμα και το Bellissima Beach Waves, το απόλυτο εργαλείο για υπέροχα κυματιστά μαλλιά με μία κίνηση.
Η Κλαίρη καθότι έχει πιο κυματιστά μαλλιά επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη Bellissima Magic Straight Brush στην επιλογή του ιονιστή , διότι τα μαλλιά της φριζάρουν πολύ εύκολα. Η διαδικασία είναι τόσο απλή και εύκολη όσο φαίνεται. Βάζεις την ηλεκτρική βούρτσα στην πρίζα, περιμένεις να ζεσταθεί κι έπειτα απλά βουρτσίζεις τα μαλλιά σου. Η θερμοκρασία της βούρτσας είναι ρυθμισμένη ώστε να μην καίει τα μαλλιά αλλά να τα ισιώνει με απόλυτη ασφάλεια και τελικά να δίνει κίνηση και λάμψη στα ίσια μαλλιά σου.

Από την άλλη εάν θέλεις στο ρεβεγιόν να έχεις κυματιστά μαλλιά που να θυμίζουν κάτι από καλοκαίρι το Bellissima Beach Waves είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Το απόλυτο εργαλείο για λιγότερο ή περισσότερο κυματιστά μαλλιά, καθώς η κάτω πλάκα του είναι περιστρεφόμενη με την επιλογή για ελάχιστο ή πιο έντονο κυματισμό. Κι επειδή τα κυματιστά μαλλιά είναι διαχρονικά , μπορείς με τρία απλά βήματα να αποκτήσεις το look που ονειρεύεσαι.
1.Χώρισε τα μαλλιά σου με τρεις οριζόντιες χωρίστρες
2. Πέρασε κάθε τούφα από το Bellissima Beach Waves curler, ανάλογες με το μήκος του εργαλείου
3. Τελειοποίησε το look σου με λίγη λακ, ώστε να διατηρηθεί το χτένισμα κι έτοιμη!

Κι επειδή ξέρουμε ότι θέλεις να τα δοκιμάσεις, stay tuned γιατί σου ετοιμάζουμε έκπληξη!

2 Comments
  • Chrisa
    December 5, 2017

    Πω! Πω!! κορίτσια τέλεια δουλειά, υπέροχα μαλλιά!!! Καταπληκτικό το αποτέλεσμα!! Θα τα δοκιμάσω!!!

  • Unknown
    March 24, 2018

    Τρομερές…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *