How it feels to work with your sister

by 0 No tags

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας ρωτάνε πως είναι να δουλεύουμε μαζί, πως μοιάζει να περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την αδερφή σου και να πρέπει να συμφωνήσετε σε μία απόφαση που πρέπει να πάρετε για το blog.

Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να συνυπάρξεις με τον αδερφό ή την αδερφή σου γιατί κάτι τέτοιο είναι εύκολο. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να μπορείς να εμπιστευτείς τον άλλο με κλειστά μάτια, να ξέρεις ότι ακόμα και όταν λυγίσεις θα είναι εκει να σε σηκώσει, να ξέρεις ότι κάθε φορά που χρειαστείς κάτι θα είναι εκεί. Και αυτό ακριβώς έχουμε πετύχει εμείς. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήμασταν δεμένες, δεν τσακωνόμασταν συχνά και πάντα στηρίζαμε η μια την πλάτη της άλλης.

Μετά από 7 χρόνια που τρέχουμε μαζί το blog έχουμε καταλάβει πολλά πράγματα η μία για την άλλη. Ξέρουμε τα όρια μας και τις παραξενίες μας. Προφανώς, δεν είναι όλες οι μέρες καλές, ούτε γεμάτες γέλια και χαρές. Έχουμε τις διαφωνίες μας και τους τσακωμούς μας. Όμως σε κάθε βήμα είμαστε μαζί, είμαστε δεμένες και το μόνο που επιδιώκουμε είναι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και αυτό που μας γεμίζει.

Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε σε αυτό το post το άσπρο και το μαύρο, δύο χρώματα εντελώς αντίθετα αλλά ταυτόχρονα συμπληρώνουν απόλυτα το ένα το άλλο.

Υ.Γ: Τα φανταστικά αξεσουάρ μπορείτε να τα βρείτε στο Maria Michopoulou Showroom.

Photo credits: Eleni Pavlidi

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *